Αρχική Σελίδα

Zheng Zhou Briantex Co.,ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

                                              Co. Zhengzhou briantex, ΕΠΕ 

  Καθιερωμένη το 2003, η Co. Zhengzhou Briantex, ΕΠΕ αποτελείται από μια εμπορική επιχείρηση και δύο παραγωγή-προσανατολισμένες επιχειρήσεις, οι οποίες εστιάζοντας κυρίως στα διάφορα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μωρών και χτίζοντας τις επιχειρησιακές σχέσεις με 315 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2018.

Εμμένοντας στο ρητό του πελάτη πρώτα και του αμοιβαίου οφέλους, Zhengzhou Briantex δεν διαθέτει καμία προσπάθεια να παρασχεθούν τα άριστα προϊόντα μωρών για τους ανθρώπους με την επαγγελματική ομάδα, τις προηγμένες τεχνολογίες, την επιστημονική διαχείριση παραγωγής και την ακριβή επιθεώρηση.

Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί με 7 εσωτερικές υψηλής ποιότητας επιχειρήσεις για τα προϊόντα νηπίων και παιδιών για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών.

Επιτέλους, ο επαγγελματισμός, η συνεργασία και η ανάπτυξη είναι οι σταθερές αναζητήσεις μας. Σας αναμένουμε για να μας ενώσουμε στο μέλλον.

        

Το εργοστάσιό μας

          

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

έχουμε τους πελάτες περισσότεροι από 300 πελάτες από σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου Aldi, mothercare, toysrus, premaman, Pep&co, mofa. .etc. η πρόσκλησή μας είναι εμείς καλωσορίζει θερμά στους πελάτες από για να επισκεφτεί σε όλο τον κόσμο την επιχείρηση και τα εργοστάσιά μας για την επιχειρησιακή συζήτηση.

 

 

 

Zheng Zhou Briantex Co.,ltd Zheng Zhou Briantex Co.,ltd Zheng Zhou Briantex Co.,ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : briantex, μωρό Carter, ανακάλυψη μωρών, ευτυχής ελέφαντας .......

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 90% - 100%